колеги 33-ката 4х4 90-та година боксер мотор, съединителя на йило ли е или на помпа ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
alfa romeo bokser 4x4 - съединител?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от vikoalfa Покажи съобщениеТамън 2,горна и долна.
Comment
-
Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщениеНе се научихте да правите разлика м/у хидравлична помпа и хидравличен цилиндърНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщениеЕдно е да кажеш да дадено нещо името на чужд език, друго е да го наречеш на съвсем различен елементТака е ама няма оправия!Сектата напоследък е пощуряла да сътворява чудни простотии.Само Райдер не се е обаждал напоследък.Къде изчезна тоя!?
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеТака е ама няма оправия!Сектата напоследък е пощуряла да сътворява чудни простотии.Само Райдер не се е обаждал напоследък.Къде изчезна тоя!?
Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
Alfa Romeo 33
Comment
-
Първоначално публикувано от vikoalfa Покажи съобщениеЕбахти уважението имаш към другите,язък за годините ти.Не ти приляга,знаем,че разбираш от 33ки.Взех си бележка,ама па ти полуидиот ме изкара.
колкото за полуидиота,ами не знам.Ако си на 23 години си точно полуидиот.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Comment
-
Първоначално публикувано от vikoalfa Покажи съобщениеЕбахти уважението имаш към другите,язък за годините ти.Не ти приляга,знаем,че разбираш от 33ки.Взех си бележка,ама па ти полуидиот ме изкара.RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
0899832271 Сашо
Comment
Comment