Известие

Collapse
No announcement yet.

alfa romeo bokser 4x4 - съединител?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• alfa romeo bokser 4x4 - съединител?

колеги 33-ката 4х4 90-та година боксер мотор, съединителя на йило ли е или на помпа ?

помпа
    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

мерси колега

Comment

.......
        Last edited by vikoalfa; d.m.y г., 17:58. Основание: не разбирам от 33
        Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
        Alfa Romeo 33

Comment

Първоначално публикувано от vikoalfa Покажи съобщение
          Тамън 2,горна и долна.
          Не се научихте да правите разлика м/у хидравлична помпа и хидравличен цилиндър

Comment

Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщение
            Не се научихте да правите разлика м/у хидравлична помпа и хидравличен цилиндър
            стига бе Дългуч.Колкото и да се опитваме,няма да ги научиме.За това нека приемеме,че има две помпи.То едната е на минус,но няма оправия.И търсачката не помага.Дай да не ритаме,а да обясняваме.Както виждам не се стърпя!Така и трябва!Добре дошъл!
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

.....
              Last edited by vikoalfa; d.m.y г., 17:58. Основание: не разбирам от 33
              Alfa Romeo 33

Comment

Едно е да кажеш да дадено нещо името на чужд език, друго е да го наречеш на съвсем различен елемент

Comment

Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщение
                  Едно е да кажеш да дадено нещо името на чужд език, друго е да го наречеш на съвсем различен елемент
                  Така е ама няма оправия!Сектата напоследък е пощуряла да сътворява чудни простотии.Само Райдер не се е обаждал напоследък.Къде изчезна тоя!?
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                    Така е ама няма оправия!Сектата напоследък е пощуряла да сътворява чудни простотии.Само Райдер не се е обаждал напоследък.Къде изчезна тоя!?
                    Ебахти уважението имаш към другите,язък за годините ти.Не ти приляга,знаем,че разбираш от 33ки.Взех си бележка,ама па ти полуидиот ме изкара.
                    Alfa Romeo 33

Comment

Ебахти уважението имаш към другите,язък за годините ти.Не ти приляга,знаем,че разбираш от 33ки.Взех си бележка,ама па ти полуидиот ме изкара.
                      Извинявай,колега,ама аз уважението го показвам по друг начин.Някои от колегите,които ме познават по-добре знаят как и не ми се връзват.
                      колкото за полуидиота,ами не знам.Ако си на 23 години си точно полуидиот.

Comment

Днес като ти гледах мъките,беше си цял!!
                        RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
                        0899832271 Сашо

Comment

Working...
                        X